01-06-06

Ontevreden

Ugh. Ik heb er geen zin in, in dat afvallen. Ik weet dat ik het kan, ik heb gewoon de drive niet om me er echt aan te zetten. En het zijn de traditionele excuses: ik heb er de tijd niet voor. Niet om het fanatiek te doen, en ik ben nu eenmaal iemand die "met mate" nooit in de praktijk heeft kunnen toepassen, of toch niet voor lang. Dus ik grijp naar crashdieten, twee dagen extreem sporten en er dan mee stoppen omdat ik twee dagen heb moeten overwerken, vervangmaaltijden en noem maar op. Tuurlijk eet ik warm op het werk als mijn liefje 's avonds niet thuis komt eten, wegens gebrek aan zin om voor mezelf te koken (en nog eens eerst naar de winkel te gaan). En natuurlijk is het dan niet zo gezond als het zou moeten. Als ik naar beneden kijk, zie ik enorme massa's buik en billen, en de elastiek van mijn broek die een bandje helpt vormen.

Dus meende ik dat het misschien geen slecht idee zou zijn om mijn doel een keertje bij op de blog te zetten. Mama en ik hebben afgesproken om tegen onze vakantie 5 kg af te vallen. Sinds die afspraak is er bij mij even twee kilo af geweest, maar die is er inmiddels wel weer bij. Wel heb ik de ene na de andere make-over gezien op WijfTV, Biggest Losers, Perfect Housewive... dat tv kijken zou dus ook mogen minderen, ik zou beter wat vaker op die hometrainer kruipen.

Zucht. Gedaan met zagen voor vandaag. Als ik nu naar huis ga, kan ik nog een half uurtje fietsen en een boterham binnen spelen. En avant la musique!

18:42 Gepost door Miss Puttie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.