22-11-06

not to pil

we zitten in een twijfelfase. gisteren in de wagen noemden we de dingen op die we wel en niet wilden voor ons kind. het mag naar de scouts, ballet, muziekschool, geen oorbellen voor 12 (16?) geen brommer voor 18 en als het een meisje is een kuisheidsgordel tot haar 22 jaar, inclusief coltruien, lange broeken en steunkousen. blij dat we het daarover eens waren. twistpunten? de naam. uiteraard. of het achtergelaten kan worden als we op reis willen. of en wanneer dopen een optie is. de twistpunten zijn voor hem breekpunten, wat voor mij aanduidt dat hij er nog niet helemaal uit is. dus heb ik hem om condooms gestuurd. dat hij nu maar voor zichzelf uitmaakt hoe ver hij staat, ik breng het niet te vaak meer op.

ben gisteren naar de tandarts geweest voor een laatste foto van mijn gebit. ik kan er weer een tijdje tegen. stilaan begin ik te wennen aan het idee dat er binnenkort een derde persoontje bij zou komen. en het voelt juist, voor mij. het is ok. heb het tegen mijn collega verteld, de enige die ervan weet nu. die zag het aankomen, ik was verbaasd, ik heb er nog nooit met haar over gesproken... in de gang kwam ik een collega tegen die vertelde dat ze over me had gedroomd, dat ik zwanger was. toeval. lastig toeval. het is plots veel moeilijker geworden om er luchtig over te doen en het weg te lachen.

nog een week de tijd om de knoop definitief door te hakken.

13:36 Gepost door Miss Puttie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: pil, zwanger |  Facebook |

Commentaren

herkenbaar... Herkenbaar allemaal. Al is het bij mij anders, ik ben zelf weer helemaal aan het twijfelen geslagen. Mijn lief twijfelt even hard, en we geven onzelf alle tijd die we nodig hebben... In tussentijd zal het dus toch verder de pil worden, hoe zeer ik die ook beu ben...
Maar namen, die hebben we al, lol :-)
Waarom zou je je kindje laten dopen? En waarom de foto's bij de tandarts?
Doei!

Gepost door: Josie | 22-11-06

Leuke blog! Heb net je hele blog gelezen en zal zeker verder volgen. Wij zijn in ons vriendinnengroepje allemaal 27 jaar, en de eerste is begin dit jaar getrouwd. De tweede is net zwanger en trouwt volgende maand. En wij? Want wij zijn toch ook al drie en half jaar samen? Hm, wij willen geen kinderen. Maar zeg nooit nooit natuurlijk. Wie weet denk ik er wel anders over als ik dertig ben. Josie wilde vroeger ook 'nooit' kinderen, en nu twijfelt ze ook. :-) En een collega van m'n ma idem, tot ze dertig werd en toen ineens wel. Dus ja, we zien wel.

Gepost door: liza | 24-11-06

De commentaren zijn gesloten.