27-11-06

parklife

gisteren een lange wandeling gaan maken in park middelheim. liefje had zijn fototoestel bij, vooral rik wouters viel nogal in de smaak. en de twee zwangere vrouwen, midden in het veld. ik vertelde hem hoe een vriendin van me daar foto's heeft gemaakt toen ze zelf ook zwanger was. wilde hij ook doen, zei hij. na de beelden nog even nachtegalenpark binnen gelopen. veel jonge ouders met kindjes. kindjes die de bladeren omhoog gooiden en dan snel in de regen bladeren gingen staan. koppels die ook het zot kregen en de kindjes nadeden. liefje die mij een bladerdouche gaf.

naar de bambi's gaan kijken. hmmm, lekker, zei liefje. ik boos, en dat hij er niet aan moest denken zoiets te zeggen waar een kleine van ons bij zou staan. dat ze tam waren, en dus niet echt als wild beschouwd kunnen worden, en dus minder lekker zouden zijn. bambi's miauwen, ik wist dat niet.

op een bankje gaan zitten. wanneer zou je een kind willen, vroeg hij me. zwanger zijn in de zomer leek hem verschrikkelijk zwaar. mij maakte het niet veel uit, liever niet te lang wachten met proberen, misschien zou het niet meteen lukken. liefje mijmerend over hoe hij met zijn vriend en diens zoontje zou kunnen komen voetballen in het park op zondag, als het bij ons ook een zoontje zou zijn. het zal wel moeten, hij is de enige hoop om de naam verder te zetten.

's avonds de pukkie pap gegeven. zus probeert me een beetje in de richting te duwen, ik vind het niet erg. 't was een fijne dag gisteren.

11:29 Gepost door Miss Puttie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: zwanger, middelheim, nachtegalenpark, bambi |  Facebook |

Commentaren

hallo wens u een hele fijne dag en veel geluk,vele groetjesxx

Gepost door: E-ZONNETJE | 27-11-06

De commentaren zijn gesloten.