02-07-07

nog elf keer slapen

nog even aftellen... volgende week vrijdag eindelijk vakantie! weliswaar zonder lief, maar wel met mum, dad, bro & sweetie, gran & uncle twee weken op een berg in la douce france gaan zitten en even terugkeren naar de essentie. weg van de ondankbare job (soms), de collega's, de werkstress, de drukte van de stad. stilte, natuur, familie, me-time.

meestal heb ik nadien het gevoel dat ik alles weer in de juiste perspectieven kan zien. meestal blijft daar na een half uurtje weinig van over. want na twee weken weg, terugkeren naar een job waarbij je 200 mensen moet soigneren, en een stapel openstaande vacatures... ik denk er liever nog even niet aan. doorbijten, alles proper achterlaten, grote stoffer en blik klaar zetten voor de dag dat ik terugkom, en dit jaar zal ik me er eens niet aan laten vangen.

op de agenda: wilde bosbessen gaan plukken, watervalletjes zoeken, wandelen, lezen, slapen, suffen, en spelen met mijn digitale kameraadje. (hebt u hem?) maar u nog eerst even werken...

17:14 Gepost door Miss Puttie in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: vakantie, stress |  Facebook |

Commentaren

openstaande vakatures? zit er toevallig niks tussen werk in het wekend? (geen horeca) maar regime van 2 keer 12 uur per dag en dan de rest van de week thuis met hetzelfde loon? dan ben ik kandidaad:-)

Gepost door: watje | 03-07-07

@ watje ik moet je teleurstellen. als je die job vindt, vraag dan eens of ze nog mensen nodig hebben, dan kom ik af.
naar het schijnt zoeken ze wel puntlassers bij Doel in de kerncentrales. 10 minuten werken per maand, maar je moet wel een blad tekenen waarin je afstand doet van je gezondheid en je kinderwens. het zal er zo wel niet letterlijk staan, maar daar komt het op neer... :-)

Gepost door: Miss Puttie | 03-07-07

mmm klinkt interesant, alleen moet dan nog wel leren puntlassen, al kan da niet zo moeilijk zijn:-)
10 minuten per maand lijkt me wel extreem weinig (maar zam wel sarcastisch bedoelt zijn):-)

Gepost door: watje | 07-08-07

De commentaren zijn gesloten.