07-11-07

pontius

ben weer aan iets begonnen. buurvrouw en ik hebben het plan opgevat om te gaan bewegen. het mocht niks te moeilijk zijn, het moest 's avonds, liefst een maandag, en geen te mooie vrouwen. en ze had het gevonden: Pilates. Pilates klonk als iets waar Madonna en Gwyenth Paltrow ook mee bezig waren, en die zien er dik ok uit, dus goed, we gingen ervoor. maandagmiddag kregen we bevestiging dat we die avond verwacht werden, dus spraken we af om 20u15 om samen te vertrekken.

maandag was uiteraard ook de eerste dag na twee weken meer vakantie dan werk, dus er was een en ander blijven liggen. overtime dus. gelukkig liet liefje weten dat hij op tijd kon vertrekken, en zou koken. ik stond perplex, maar was er blij om.

om 19u kwam ik thuis aan, en trof hem aan in de keuken. er stond nog niks te borrelen of te pruttelen, dus vroeg ik wat hij ging maken... "een ovenschotel met kip, en pasta, en..." ik voelde de bui hangen. "en hoe lang denk je dat dat in de oven moet staan?" "hm... zo'n 45 minuten" *ween* hij had gelijk toen hij zei dat me dat nog 30 minuten zou geven om te eten. in de praktijk waren het er 15, en ik meende dat iedereen toch wist dat sporten met een volle maag vragen is om problemen. liefje sport niet, dus misschien was het teveel verwacht...

anyways, toen we daar aankwamen was ik daar echt de spruit van de hoop, en werd ik eraf geturnd door enkele dames van 55+. de volle maag protesteerde meer dan eens... gisteren kroop de spierpijn in mijn lijf, vandaag doet hoesten en lachen pijn. en vanavond moet ik terug... au.

14:43 Gepost door Miss Puttie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: pilates |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.